Apple og mac reparation

Apple og Mac reparation

RepairPC.dk kan hjælpe med at fejlsøge og reparere dit Apple produkt. 
Vi reparerer størstedelen af alle Apples produkter, og kan udfører reparationer som: Udskiftning af skærme, tastaturer, harddiske, bundkort og mange andre dele. 

Vi har mange kunder som ønsker opgradering af harddisken i et Mac produkt, til de nye hurtige SSD harddiske. En SSD harddisk er særdeles velegnet til montering i Apple iMac og MacBook Pro fra før 2014 hvor ikke alle produkterne blev leveret med flash eller SSD harddiske.  

Vi tilbyder reparation af Apple udstyr udenfor garanti såvel som indenfor garanti. Garantireparationer vil blive foretaget af vores samarbejdspartner. 

Når du indleverer dit Apple produkt, fejlsøger vi det og tester delene i maskinen. Herefter udarbejder vi en fejlrapport, samt et tilbud på reparationen. Alle fejlsøgninger, diagnoser og tilbud er ganske uforpligtende. 

Vi tilbyder også reparation ved hjælp af brugte Apple reservedele. Da Apple reservedele generelt kan være kostbare, kan det nedbringe reparationsomkostningerne ved at anvende brugte Apple reservedele. Vi yder altid 12 måneders garanti uanset om du vælger at få en brugt eller en ny reservedel monteret. 

Ofte stillede spørgsmål

Kan i udføre Apple og Mac reparationer på udgående produkter?

Ja vi kan sagtens tilbyde reparation af Apple produkter der er udgået af produktion.  

Er det muligt at få reddet mit data ud af min defekte Mac?

Ja, vi kan sagtens tilbyde at lave en backup af din defekte Mac. Vi har værktøj og udstyr til at udlæse data fra en defekt Mac.
Vi kan afmontere disken og udlæse data til en ekstern disk.
 

Min MacBook Pro har fået væske kan i redde den?

Flere Apple produkter er meget sarte over for væske og der skal ofte ikke meget til før enheden ikke virker. Det er dog muligt at afmontere bundkortet (mainboardet) og få det renset og tørret.
Hvis ikke det længere virker har vi mulighed for at udskifte bundkortet.
Ofte vil det også kræve at tastaturet bliver udskiftet da det oftest er derigennem væsken er løbet.