Backup i skyen

Backup af dine filer i skyen

Hvornår har du sidst taget backup af din PC? Vi kan hjælpe dig med at lave en sikkerhedskopiering af dine data så du ikke mister alle dine vigtige filer. De fleste mennesker finder først ud af hvor vigtig en backup er, når det er for sent og skaden er sket. Vi rådgiver vores kunder til at købe en fornuftig backup løsning. Uanset om det er en ekstern harddisk eller online backup. 

Vi oplever dagligt at vores kunder ikke får taget backup af deres filer, herunder specielt billeder og dokumenter. Det tager ofte meget kort tid at tage en backup af computerens filer, men det bliver desværre glemt eller nedprioriteret. Det kan koste meget dyrt at få genskabt data fra en defekt harddisk og derfor er det vigtigt at få taget en backup jævnligt. I tilfælde af at din computer bliver stjålet, er der en meget lille chance for at du ser dine filer igen. 

Hos RepairPC.dk anbefaler vi en online backup. Der er mange fordele ved en sådan løsning: 

  • Backup kører automatisk
  • Du får besked om den er succesfuld eller eventuelle fejl 
  • Dine data er krypterede og låst for alle andre end dig 
  • Vi bruger kun eget udstyr.
  • Intet forlader landet eller ligger hos folk du ikke kender 
  • Vi garanterer en fast lav pris uden overraskelser 

Størstedelen af datatab sker af følgende årsager:

Hvad koster Online backup?

Det koster Fra Kr. 349,- om året for en 300 GB backup løsning.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det vigtigt at tage backup?

Vi vil ikke have at du mister dine vigtige billeder, musik, videoer eller dokumenter. Backup af dine data regelmæssigt vil hjælpe dig med at sikre at dine minder og er sikre skulle din computer gå ned. 

Min computer kan ikke tænde, kan i stadig lave backup?

Ja, vi kan sikkert stadig hjælpe. Der er en chance for at din harddisks tilstand er god selvom din computer ikke er. Ofte kan vi fjerne din harddisk fra din computer og hermed tilgå data og filer. Hvis harddiskens tilstand ikke er så god skal vi muligvis ud i mere avancerede data genskabelses metoder for at redde dine data.