pc & mac reparationer

Generelt om PC reparationer

Hos RepairPC.dk starter en reparation altid med at vi fejlsøger dit produkt. Herefter får du en oversigt over hvad der er galt samt et tilbud på reparationen, hvis dette er aftalt. Vi udfører størstedelen af vores reparationer indenfor 1-3 dage. Herudover har du muligheden for at få din reparation udført ekspres, hvilket betyder at din computer bliver fejlsøgt med det samme, og dermed kan reparationen ofte være udført inden for få timer. 

Vi har blandt andet et stort sortiment i brugte kvalitets computere, printere til både private og erhverv, gaming udstyr samt gaming computere. 

Ud over at du kan få service, reparation og udstyr i butikken, har du også mulighed for at bestille en ekstern tekniker til at komme hjem til dig og hjælpe med dine IT problemer 

Ofte stillede spørgsmål

Er der garanti på min reparation?

Ja der er 12 måneders garanti på alle reparationer, medmindre andet er oplyst.

Er min data i fare når jeg indleverer min computer?

Nej der sker ikke noget med din data når du indleverer din PC til reparation. Vi udfører aldrig reparationer eller indgreb i computeren uden at have aftalt det med kunden. Endvidere sikrer vi os altid at vores kunder bliver tilbudt backup, hvis computeren skal geninstalleres. 

Kan det betales sig at reparere en defekt computer?

Det er naturligvis en vurderingssag, men ofte kan det bedst betale sig at få repareret computeren. Man skal være opmærksom på at hvis man vælger at købe en ny computer, så er det stadig en udgift forbundet med installation, opsætning, backup etc. Den udgift kan spares ved at få udført en reparation i stedet. Vi sælger også IT udstyr, og kan derfor hjælpe vores kunder videre hvis det ikke er muligt at reparere det indleverede udstyr.