Opgrader til SSD harddisk

Opgrader til SSD harddisk

Du kan få meget mere ud af din computer hvis du opgradere harddisken til en SSDharddisk. Hvad enten det er til din bærbare computer eller stationære computer, så kan en SSDdisk gøre en verden til forskel når det kommer til hastighed. 

Vi oplyser normalt vores kunder om at de kan forvente at SSDharddisken gør computeren dobbelt så hurtig i opstart og start af programmer. Der findes et hav af videoer på nettet som beskriver forskellen på den traditionelle harddisk og en SSDharddisk. 

Den simple forklaring på forskellen er at den traditionelle harddisk har en metalskive (som vi kender fra den gamle pladespiller) hvor der sidder en arm med et læsehoved på. Disken kan kører hurtigt rundt med hjælp af en lille motor. Da processen er mekanisk, vil den blive slidt fra første gang den tændes og dermed også langsommere og langsommere. 

SSDharddisken kan sammenlignes med en USB stik. Der er ingen bevægelige dele og disken er meget hurtigere til at finde og kategorisere data på disken. 

Der er flere fordele ved at anvende en SSD harddisk:

Få data fra din nuværende disk over på en SSD harddisk

Det er muligt for os at kopiere eller klone din disk, så indholdet af disken er 100% magen til den gamle harddisk.
Dermed skal du ikke spekulere over installation og opsætning af programmer, hvilket kan være forbundet med irritation og ikke mindst tidsforbrug. 
 

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få min data over på den nye SSD harddisk?

Ja vi kan tilbyde at klone din nuværende disk over på en ny SSD harddisk. Dermed kan du beholde dit eksisterende operativsystem og filer.

Skal jeg selv installere Windows og programmer?

Nej det skal du ikke. Hvis vi har klonet din disk, så er alle dine gamle ting kopieret til den nye.
Har vi udskiftet din disk til en SSD efter aftale med dig, så har vi selvfølgelig installeret Windows og diverse programmer.
 

Risikere jeg at miste data når jeg opgradere min harddisk til SSD?

Nej som udgangspunkt mister du ikke nogen filer fordi du opgraderer din harddisk. Tværtimod kan du beholde den gamle harddisk som backup.
Hvis 
din gamle harddisk er defekt, så kan du være uheldig.
Ved defekte diske, kan vi nogle gange redde dine data.